Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

spel krokodil met kiespijn

Zijn bek slaat dicht en je hebt verloren. The cheapest Hasbro Krokodil Met Kiespijn.


Mb Krokodil Met Kiespijn De Krokodil Heeft Pijn Aan Een Tand Maar Welke Tand Is Dat Dan Druk Al Zijn Tanden Een Dentist Games Crocodile Dentist Baby Clips

Als je de verkeerde tand eruit trekt klapt de mond van de krokodil dicht.

. Als je op een tand drukt en het is zijn zere tand dan bijt hij. Nieuwste eerst Oudste eerst Hoogste score Laagste score. Pas op want deze krokodil heeft kiespijn en jij bent de tandarts. Deze humeurige krokodil van Daily Playground heeft last van kiespijn en jij bent de tandarts.

Wanneer jij de verkeerde tand in. Nu in de aanbieding bij Amazon. Bezoek website 21 nov. Let op dat de krokodil niet bijt.

Pas op want deze krokodil heeft kiespijn. Krokodil met Kiespijn - Kinderspel voor 1459. Verlos de krokodil van zijn kiespijn maar word niet gebeten. Als je de verkeerde tand eruit trekt klapt de mond van de krokodil dicht.

Verlos de krokodil van zijn kiespijn maar word niet gebeten. Als je op een tand drukt dan bijt hij als het zn zere tand is. Het spel is geschikt voor alle. Om de beurt zal iemand een tand van de krokodil met kiespijn moeten indrukken.

Spel Bijtende Krokodil â Reis editie - Krokodil met Kiespijn â Krokodil Tanden Spel - Tandarts - Party Spel - Gezelschapsspel - Drankspel - Shot spel - Groene Krokodil. Wanneer jij de verkeerde. De krokodil zal de spelers. Pas op voor die bijtende krokodil dit superleuke krokodil met kiespijn spel daagt je uit die arme japie krokodil van zn kiespijn a.

Beschrijving De bijtende krokodil is een leuk en spannend spel waarbij het draait om geluk. In dit grappige Krokodil met Kiespijn spel moet je opletten dat je niet de zere tand van Japie Krokodil kiest. Wist je dat je dit spel ook heel goed in je les of kleine kring kunt gebruiken. In dit grappige krokodil met kiespijn spel moet je opletten dat je niet de zere tand van Japie Krokodil kiest.

Ben jij snel genoeg. De krokodil zal de spelers laten merken wanneer iemand op een zere tand drukt do. Maak je klaar voor oneindig veel plezier met het Krokodil met kiespijn-spel voor kinderen. Wanneer ze op een zere tand drukken zal de krokodil bijten en ligt de speler eruit.

Speel het als gezelschapsspel of als drankspel. In dit grappige Krokodil met Kiespijn spel moet je op letten dat je niet de zere tand van Japie Krokodil kiest. Beschrijving De bijtende krokodil is een leuk en spannend spel waarbij het draait om geluk. Pas op voor die bijtende krokodil dit superleuke krokodil met kiespijn spel daagt je uit die arme japie krokodil van zn kiespijn a.

Je verliest als hij je bijt maar als jij een betere tandarts bent dan alle. Maak je klaar voor oneindig veel plezier met het Krokodil met kiespijn-spel. Het Krokodil met kiespijn-spel werkt niet op batterijen is gemakkelijk op te stellen door een volwassene en is leuk om te spelen ONDERZOEK DE TANDEN VAN DE KROKODIL. Druk de losse tanden van de krokodil terug op hun plaats om zijn gebit weer vast te zetten maar pas op.

Druk om de beurt een tand van de krokodil naar beneden. Om de beurt moet je bij de krokodil een tand indrukken en degene waar de bek bij dicht gaat is af. Gratis verzending Niet goed geld terug garantie. Ik gebruik het bijvoorbeeld tijdens het controleren van de themawoorden.

Uitleg krokodil tanden spel. Ook voor ondersteuning en handleiding per email. Krokodil Met Kiespijn Krokodil Met Tanden Bijtende Krokodil Krokodil Spel Party Spel Feestspel Drankspel Kansspel Kinderspel Kinderen en Volwassenen. Zoek dan niet verder.

In het Krokodil met kiespijn-spel moeten kinderen opletten dat ze de zere tand van de krokodil niet aanraken. Het spel begint door de bek van deze krokodil wijd open te trekken. Bij dit spel krokodil met kiespijn druk je de. Met de krokodil met kiespijn beleef jij een onvergetelijke avond.

Krokodil met kiespijn Ik weet bijna zeker dat je dit spel kent. Open zijn mond zodat hij klaar is om naar de tandarts te gaan en druk om de beurt een tand naar beneden. Bekijk en download gratis de Hasbro KROKODIL MET KIESPIJN Bordspel handleiding pagina 1 van 1 Nederlands. Er zit één tand tussen waarvan hij niet wil dat je die.

Voor 1500 besteld morgen in huis. Als je op een tand drukt en het is zijn zere tand dan bijt hij. Je verliest als hij je bijt maar als jij de enige speler bent die. Het spel begint door de bek van deze krokodil wijd open te trekken.

Krokodil Met Kiespijn Hasbro - Kinderspellen. Populairste Prijs laag-hoog Prijs hoog-laag Nieuwste. Als je op een tand drukt en het is zijn zere tand dan bijt hij. Now 2695 at Spellenrijk.

Het leuke aan deze krokodil met kiespijn is dat bij ieder nieuw spelletje een andere kies of tand de pijnlijke van de krokodil is waardoor je vooraf niet weet bij welke tand of kies de krokodil zijn kaken sluit. Als je op zijn zere tand drukt dan bijt hij je en ben je verloren. Op zoek naar een leuk drankspel of gezelschapsspel. De Krokodil met kiespijn is het leukste spel voor elke leeftijd.

Verzamel je familie en vrienden voor leuke en spannende momenten met spelers die krokodillentandarts zijn en de tanden in de muil van de krokodil onderzoeken. Binnen of buiten gebruik. Voor 1500 besteld morgen in huis. Speel het als gezelschapsspel of als drankspel.

2695 21 nov. De Krokodil met kiespijn is het leukste spel voor elke leeftijd. In dit grappige Krokodil met Kiespijn spel moet je opletten dat je niet de zere tand van Japie Krokodil kiest. Open zijn mond zodat hij klaar is om naar de tandarts te gaan en druk om de beurt een tand naar beneden.

Spel krokodil met kiespijn is geschikt voor 2 4 spelers vanaf 4 jaar. Voor je het weet druk je op een pijnlijke tand in en neemt de krokodil wraak. Je verliest als hij bijt maar als jij de enige speler bent die niet gebeten wordt heb je gewonnen. Let op dat de krokodil niet bijt.

Open zijn mond zodat hij klaar is om naar de tandarts te gaan en druk om de beurt een tand naar beneden. Ik geef een omschrijving van een woord en om de. Dit verrassingselement in dit spel maakt het leuk en spannend voor kinderen waardoor dit spel een aardig lange tijd blijft boeien. Krokodil Met Kiespijn Hasbro - Kinderspellen.

Als je op een tand drukt en het is zijn zere tand dan bijt hij. Vang met de krokobek als eerste al jouw vissen en win het spel. Ben jij een betere tandarts dan alle andere dan win je het spel. Verzamel je familie en vrienden voor leuke en spannende momenten met spelers die krokodillentandarts zijn en de tanden in de muil van de krokodil onderzoeken.

In deze video ga ik het spel krokodil met kiespijn spelen met mijn neef BramAbonneer ook op het YouTube kanaal van mijn broertje Floris. Verlos de krokodil van zijn kiespijn maar word niet gebeten. Ben jij snel genoeg. Pas op deze krokodil heeft kiespijn.

Om de beurt zal iemand een tand van de krokodil met kiespijn moeten indrukken. Pas op want deze krokodil heeft kiespijn en jij bent de tandarts. Gratis verzending Niet goed geld terug garantie.


Krokodil Met Kiespijn Kinderspel Games Crocodile Dentist Dentist Games Childhood Toys


Pin Op Sinterklaas Wensen


Spel Bijtende Krokodil Reis Editie Krokodil Met Kiespijn Games Krokodil Spel Vrienden Vinden


Hasbro Gaming Krokodil Met Kiespijn Kinderspel Dentist Games Crocodile Dentist Dentist


30 Nostalgische Speeltjes Uit Onze Jeugd Meisjes Speelgoed Jeugd Speelgoed


Pin Auf Speelgoed Uit De Jaren 90

Posting Komentar untuk "spel krokodil met kiespijn"